Salut

Es denuncia a Gata la manca d'urgències al Centre de Salut

Cada divendres hi ha concentracions i protestes davant el servei

Els veïns de Gata es concentren cada divendres al Centre Salut a l'avinguda de les Sorts i emplenen fulls de reclamacions per tal d'exigir el restabliment del servei d'urgències i l'assistència mèdica les 24 hores del dia.

El Grup Municipal del Bloc - Compromís de Gata, ha maldat perquè aquesta reivindicació es mantinga viva i ha contribuït a la conscienciació de la localitat al costat d'altres formacions polítiques, sindicals i socials de la vila. En declaracions del regidor, Joanvi Vallés “estan liquidant un sistema de salut i benestar que va costar anys d'aconseguir i que la privatització de la sanitat s'emportarà al clot mentre fan d'ella un negoci per a alguns, ja que si la sanitat és tant deficitària com diuen els del PP, perquè tant d'interès tenen les empreses privades en assumir el servei?”

Les queixes i reclamacions que cada divendres s'hi formulen, reivindiquen una Sanitat gratuïta i de Qualitat, cosa que en opinió de les desenes de persones que s'hi manifesten, “el PP que ara governa la Generalitat valenciana, amb l'excusa de les retallades vol desfer”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.