Salut

Morella reivindica l'existència d'una SAMU 24 hores

El Ple aprova, amb els vots a favor del grup municipal socialista i en contra del popular, una moció per a reivindicar millors instal·lacions sanitàries en la localitat

El Ple de l'Ajuntament de Morella va aprovar, amb els vots del grup municipal socialista, una moció per a reivindicar la presència d'una SAMU 24 hores en la localitat.

A més de la petició, el text també criticava la falta de reforços sanitaris durant el Sexenni, que va comportar una multiplicació d'esforços per part dels professionals del Centre de Salut del municipi. Per això, en la moció es feia extensible un reconeixement a esta labor prestada des del centre sanitari durant les principals festes que celebra Morella, de sis en sis anys.

Les SAMU més pròximes a Morella són la de Vilafranca, que treballa catorze hores al dia i la de Sant Mateu. Ambdós municipis es troben a més de 30 minuts de Morella i les distàncies s'incrementen fins a municipis com Xiva, Ortells o Sorita.

A més, el Centre de Salut de Morella a penes compta amb mitjans tecnològics, la qual cosa comporta que els veïns hagen de desplaçar-se fins a Vinaròs, a setanta quilòmetres, per a realitzar-se radiografies o exploracions importants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Meteorologia

El pla Inuncat es manté en prealerta

Barcelona

Es vol fomentar l’ús del català en el sector de la bicicleta

girona
societat

Nova protesta dels funcionaris de presons a Brians

Sant Esteve Sesrovires

Mifas ajuda els afectats per un accident de trànsit a ser autònoms

GIRONA

Vint anys al servei de les famílies més vulnerables

Badalona
societat

Dignitat a les Vies presenta les seves queixes a Renfe

barcelona
Societat

Només troben llar per a un dels 45 usuaris de l’alberg que han tancat a Badalona

Badalona
Olot

Els sants tornen a la façana de Sant Esteve

Olot
societat

Pressió social per a la pacificació de l’N-2

mataró