Salut

salut

Roses contra el Càncer dóna 20.000 euros

L'associació Roses contra el Càncer farà una donació de 20.000 euros, repartits en dos anys, perquè els oncòlegs Miquel Beltran i Pilar Barretina, de l'Institut Català d'Oncologia (ICO) de Girona, duguin a terme un projecte de recerca sobre el càncer _d'ovaris.

Una portaveu de l'associació va explicar que la primera entrega de la donació –de 10.000 euros– procedeix del que es va recollir amb el concert benèfic que es va fer el Nadal passat i en què va participar l'Orquestra de Cambra de Cadaqués. El lliurament d'aquests primers 10.000 euros es farà efectiu el dia 24 a les instal·lacions de l'ICO a Girona, al costat del Trueta. Però el compromís d'aquesta entitat és repetir aquest any l'esdeveniment, recollir la mateixa xifra i aportar 10.000 euros més al projecte de recerca. L'associació Roses contra el Càncer fa anys que col·labora econòmicament amb l'ICO de Girona.

N.A.

habitatge

Acció de la PAH-Arbúcies

Membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) d'Arbúcies van protestar ahir davant el Banco Popular d'aquesta població per la propera subhasta de l'habitatge d'una família d'Arbúcies que no ha pogut pagar la hipoteca. Els concentrats van repartir fulls de mà i van demanar als clients que cancel·lin els comptes amb l'entitat, que, segons la PAH, es nega a negociar el cas.

U.C.

st. feliu de pallerols

L'alcalde, a Cuba en una conferència de la Unesco

L'alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas (CiU), participa a finals de gener en la tercera Conferència Internacional Per l'equilibri del Món que promou la Unesco a l'Havana (Cuba). Hi haurà persones de diferents disciplines, institucions i països.

J.C.

st. esteve de guialbes

‘Xutagolf' per recollir fons per al Mas Pagès

L'AMPA del col·legi de Sant Esteve de Guialbes, a Vilademuls, i el centre de vacances Mas Pagès han organitzat per avui un campionat benèfic de xutagolf, una disciplina esportiva original, per recollir fons per pagar el transport escolar dels infants i una part del material didàctic que utilitzen al centre.

ACN

Girona

75.000 euros a l'any pel servei de trenet turístic

L'empresa Transports Julià pagarà cada any 75.000 euros a l'Ajuntament de Girona per la concessió del servei de trenet turístic de la capital gironina. Cinc empreses van participar en aquest concurs públic que va obrir el consistori gironí, amb la voluntat de legalitzar un servei que des de l'any 1995 feia Carrilets Turístics de Catalunya amb un permís experimental. El nou cànon difereix molt del que es pagava fins ara; l'empresa que donava el servei només pagava uns 1.700 euros anuals per prestar el servei. La durada del contracte amb la nova empresa és de cinc anys i s'ha aprofitat per introduir millores en el servei, en especial, garantir l'accessibilitat i les característiques tècniques del trenet. L'adjudicació a la nova empresa que s'encarregarà del servei es farà dilluns que ve en el ple municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
itàlia

Pànic a Nàpols per l’eixam sísmic més fort dels últims 40 anys

barcelona

Temporada de bolets de primavera fluixa al Pirineu per les baixes temperatures

Lleida
Xavier Barranco
Cap de l’oposició de Portbou (Ara Portbou-Junts)

“Portbou continua sent un diamant en brut per treballar”

Portbou
Antoni Llabrés
President de l’Obra Cultural Balear (OCB)

“La principal amenaça per al català a les Balears ve dels poders públics”

Barcelona

El PSSJD investiga l'ús de substàncies piscodèliques contra la depressió resistent

Sant Boi de Llobregat
SANT PERE PESCADOR

Insten l’Estat a expropiar el sòl privat a la gola del riu Fluvià

SANT PERE PESCADOR
TORROELLA DE MONTGRÍ

Conflicte perquè la guingueta de Mas Pinell serà del Delfín Verde

TORROELLA DE MONTGRÍ
URBANISME

Tretze pagesos cedeixen l’espai per al vial de Santa Susanna

SANTA SUSANNA

Un cotxe amb càmera de lectura de matrícules controlarà la zona blava

Lleida