Salut

Es demana explicacions a Dénia sobre la mancança de llits a l'Hospital

Es denuncien bona cosa de deficiències en el servei als pacients

Una persona no va poder fer un segon ingrés en no disposar de places hospitalàries

Les diputades de Compromís Mónica Oltra i Mireia Mollà han registrat diverses preguntes parlamentàries perquè la Conselleria de Sanitat explique la mancança de llits a l'hospital comarcal de Dénia, gestionat per l'empresa privada Marina Salud, i done respostes sobre les deficiències en l'atenció als pacients.

Mollà ha explicat que “hui hem conegut el cas d'un home que va ser operat d'un tumor a este centre hospitalari i que en el post operatori va registrar algunes complicacions, però que no va poder ser ingressat perquè a l'hospital no quedaven llits lliures, una situació que evidència les mancances que presenta este centre”.

Aquest pacient que no va poder ser ingressat al centre i va haver d'anar-se'n a casa a mitjanit, també ha denunciat el fet que no se li facilitaren els medicaments necessaris, atès que no podia eixir de l'hospital, la manca de personal i deficiències com que zones comunes del centre es queden sense llum per la nit.

En aquest sentit, des de Compromís exigeixen a la Conselleria que explique com es justifica esta manca de llits hospitalaris i que detalle quants llits s'han tancat al centre en els últims anys, ja que no es pot consentir que la ciutadania reba un servei sanitari insuficient a causa dels interessos econòmics de l'empresa adjudicatària.

Cal recordar la suma d'irregularitats que registra Marina Salud, fins el punt que Mónica Oltra, portaveu de Sanitat al grup parlamentari, ha sol·licitat recentment una comissió especial d'investigació sobre la gestió d'esta empresa, una situació que pateixen els veïns de la Marina Alta i també els professionals del centre que no compten amb els mitjans necessaris per treballar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella
LLENGUA

Els drets lingüístics centren la Jornada Lluís M. de Puig

GIRONA
societat

Els joves de La Causa justifiquen l’ocupació i estenen la mà als Castellers

sant cugat del vallès
administracions

Mataró destinarà 20,5 milions a millorar equipaments i comprar habitatge

mataró