Pares de Molins alerten que 32 alumnes hauran de compartir aula en una escola per falta de places

Un grup de pares i mares de Molins de Rei alerten que s'haurà d'encabir 32 nens en una sola aula a l'escola la Sínia, perquè el Departament d'Educació només ha ofert 25 places en la preinscripció de P3 per a l'any vinent. Els 32 nens tenen germans en la Sínia, i per això els pares denuncien que se'ls posarà en una situació difícil. «Una solució seria que alguns germans es quedin fora, que és una magnífica mostra de conciliació laboral i familiar el fet de veure pares i mares fent gimcanes per deixar dos infants al mateix temps en dos llocs diferents. Una altra seria entaforar 32 criatures en una sola aula», ironitzen. Els pares afirmen sentir-se enganyats per Educació, a qui acusen de manca de previsió i desconsideració, i assenyalen que l'escola ha demanat la segona línia per donar cabuda a tots els nens, sense que es tingui cap notícia de la Generalitat sobre això.

Un IES a Torrelles

D'altra banda, les famílies dels alumnes de primària de les dues escoles de Torrelles de Llobregat reclamen la construcció d'un institut de secundària (IES) al municipi, ja que els escolars s'han de desplaça diàriament a Sant Vicenç dels Horts, i perden entre una i dues hores en el trajecte. La comissió de pares recorda que el Parlament ja alertava el 2002 de la necessitat d'un institut, per la qual cosa l'Ajuntament va cedir els terrenys el 2007 perquè es construís. L'IES, però, no arriba i les famílies proposen a Educació que els alumnes puguin fer classe en una de les escoles de primària, que té algunes aules buides. Proposen aquesta solució per als dos cursos vinents, el temps que es trigaria a construir l'institut, i denuncien que les instal·lacions de Sant Vicenç dels Horts estan saturades i els alumnes fan classe en barracons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Cent anys del santuari de Lourdes d’Arenys de Munt

Arenys de Munt
BARCELONA

Una aurora boreal es deixa veure al cel de Catalunya

POLICIAL

Interior tria el comissari en cap, Eduard Sallent, com a major dels Mossos

barcelona
judicial

Arxivada la causa contra els mossos per la pèrdua d’un ull per projectil durant les protestes per Hasél

barcelona
educació

L’escola La Farga, l’Associació Educativa Vall del Terri, Anna Juàrez i Josep Callís reben els Premis Mestres 68

girona
SOCIETAT

Un nen discapacitat espera des del setembre transport sanitari per anar a escola

BARCELONA
església

L’arquebisbat augmenta la pressió pel desallotjament de l’Esperit Sant

barcelona
medi ambient

L’alcaldessa de Gisclareny, nova directora del Parc Natural del Cadí-Moixeró

GISCLARENY
EDUCACIÓ

Malgrat insisteix a ubicar la segona llar d’infants municipal a l’escola Marià Cubí

MALGRAT DE MAR