Invertiran 5,35 milions per reformar dues escoles, a Sant Feliu de Pallerols i Sils, i un institut a Roses

L'empresa pública GISA ha adjudicat les obres de reforma de dues escoles situades a Sant Feliu de Pallerols i Sils, i de l'institut Cap Norfeu de Roses, amb una inversió que suma 5,35 milions d'euros.

Segons ha informat el Departament d'Educació, es portarà a terme una reforma de l'edifici de l'escola Rocalba de Sant Feliu de Pallerols. Concretament, s'ampliaran les quatre aules de primària, tres aules d'infantil, l'aula de psicomotricitat i el gimnàs i els vestidors. Aquesta obra està pressupostada en 2,7 milions d'euros i les obres està previst que s'acabin el mes d'abril del 2012.

També es faran obres de reforma i ampliació a l'escola Verdaguer de Sils. Els espais que s'ampliaran són el gimnàs, vestidors, els destinats a AMPA, tres aules, una de plàstica, i el menjador de l'edifici d'educació infantil. El pressupost és d'1,31 milions i la previsió és que estiguin acabades el juliol de l'any vinent.

Pel que fa a l'institut Cap Norfeu de Roses, la inversió que s'hi destinarà és d'1,34 milions d'euros. Els espais que seran ampliats són dues aules i laboratori, el departament i la tutoria, el menjador, els vestidors i els destinats a AMPA i associació d'alumnes. Pel que fa a les reformes, s'eliminaran barreres arquitectòniques, amb rampes d'accés i ascensor. Aquestes obres està previst que s'acabin el juliol de l'any vinent.

Aquestes inversions formen part de les que es destinen a tretze centres educatius de Catalunya, amb una inversió global de 29,5 milions. Algunes partides van destinades a més construccions i la majoria a obres de reforma i ampliació de diferents edificis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’oposició força un ple per tractar les suposades irregularitats d’un regidor

lloret de mar

Portbou suspèn el pagament de factures a Endesa després d’un tall elèctric al municipi

PORTBOU

Segellen l’acord per als nous accessos al Campus de Salut

girona
Medi ambient

La Paeria apostarà per aplicar la ZBE en un 10% del sòl urbà residencial en una fase inicial

Lleida
educació

El personal d’atenció educativa fa vaga per demanar la reclassificació professional

barcelona

Es comença el tractament contra els mosquits a 3.000 embornals

figueres

La Diputació destinarà 10 milions als consells comarcals fins el 2027

BARCELONA
societat

La URV estudia amb les colles com adaptar les diades castelleres al canvi climàtic

Tarragona

Mataró repensa el projecte ReNatura amb les aportacions dels veïns

mataró