Educació licita el tercer institut d'Amposta

El Departament d'Educació ha tret a licitació per un import de 5,7 milions d'euros el tercer institut d'Amposta; així ho va anunciar ahir el conseller d'Educació, Ernest Maragall, que va avançar que aquest nou institut hauria d'estar operatiu per al curs 2011-2012. El tercer institut va lligat al centre de tecnificació esportiva de la ciutat i tindrà dues línies d'ESO, estudis de batxillerat i tots els cicles formatius de tecnificació esportiva que actualment s'impartixen a l'IES Montsià. L'alcalde, Manel Ferré, va aprofitar per demanar al conseller que el pavelló esportiu que ha de complementar els equipaments d'aquest tercer institut siga també una realitat al més aviat possible.

L'anunci del tercer institut el va fer el conseller d'Educació durant la inauguració de la segona fase del Centre d'Educació Infantil i Primària (CEIP) Consol Ferré, d'Amposta. Aquesta segona fase ha representat una inversió de 3.788.946 euros. Durant els parlaments, es va fer un homenatge als germans de la mestra Consol Ferré que dóna nom al centre per la seua important tasca pedagògica a la ciutat. La directora del CEIP, Francesca Valldepérez, va destacar els inicis del col·legi amb només 40 alumnes i 5 mestres. Actualment en són 167 i 12 docents i el curs vinent en seran 300 i 13 mestres.

D'altra banda, Maragall també va inaugurar ahir l'escola bressol L'Hortet de Deltebre, amb capacitat per a 259 xiquets. Actualment n'hi ha 105 i 12 mestres. La inversió d'aquest equipament ha estat d'1.408.130 euros i disposa de vuit aules per a nadons i vuit més per a xiquets d'1 a 2 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona