Educació

Aielo dóna un xec de 30 euros a l'alumnat d'Infantil

L'alcalde d'Aielo destaca l'aposta del seu equip de govern per ajudar a les famílies en una situació difícil.

L'Ajuntament d'Aielo de Malferit ha donat un bo d'ajuda, per valor de 30 euros, destinat a l'adquisició de material escolar a prop de 200 alumnes del poble que cursen educació infantil, ja siga en el Col·legi Sant Josep de Calassanç o bé en altres centres d'altres pobles, sempre que els alumnes acrediten que estan empadronats a Aielo de Malferit.

En un acte que va congregar les famílies d'estos alumnes en l'Auditori, l'alcalde d'Aielo, José Luis Juan Pinter, va informar que l'Ajuntament, per segon any consecutiu, ha previst en els Pressupostos Municipals una partida destinada a fer més suportable la tornada a l'escola per a les famílies. Es tracta de més de 5.000 euros.

Pinter ha assenyalat que la situació econòmica està posant contra les cordes moltes famílies que necessiten ajudes per pal·liar, en la mesura del possible, les devastadores conseqüències que estan patint. Per això, s'ha cregut convenient ajudar les famílies, fent un esforç en el Pressupost i obtenint els diners necessaris perquè l'educació dels fills d'Aielo siga una prioritat per a l'Ajuntament.

L'ajuda de 30 euros, es podrà fer servir només per a l'adquisició de material escolar i es podrà fer a través de dues vies. O bé per mig de les Associacions de Pares i Mares, que rebran el bo i el descomptaran al preu final del material que cada xiquet o xiqueta adquirisca, o també per mig de les llibreries del poble,, per a ús exclusiu de material escolar. L'ajuda s'haurà de bescanviar fins a la data límit del 31 de desembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unes 16.000 persones visiten el festival Palamós Terra de Mar

palamós

La 3a Oncotriatló recapta 8.500 euros pels malalts de càncer

llançà
educació

La UAB crea una càtedra per a la salut dels professionals sanitaris

Cerdanyola del Vallès

El Girovi tanca l’edició rècord amb més de tres-centes mostres de vins

girona
Tecnologia

Barcelona obre una oficina per recrear memòries amb intel·ligència artificial

Barcelona

15 colles locals participaran al 62è Carroussel Costa Brava

palafrugell

‘Pájaros’ i ‘El fred que crema’ s’imposen al primer festival de cinema

blanes

La polèmica ‘invasió’ de la fórmula 1 a Barcelona

Barcelona

Un gran memorial a cel obert

Portbou