Educació

Professors i pares dels alumnes d'Almussafes protesten pels retalls

S'afigen a les mobilitzacions proposades pels sindicats i les organitzacions que actuen sobre el segment de l'ensenyament públic

Sobre el migdia de cada dijous, el professorat i els representants de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes del centre de secundària d'Almussafes s'han tornat a manifestar en la porta de l'institut per a defendre una educació de qualitat i amb totes les garanties.

L'IES Almussafes està patint greus perjuís econòmics des de fa molts mesos. Amb un compte bancari que tan sols atresora 198 euros, un deute aproximat de 15.000 euros que els impossibilita per a pagar els rebuts de llum, aigua i calefacció, als que se suma la falta de materials perquè l'alumnat de Formació Professional puguen rebre un aprenentatge adequat i de qualitat, la comunitat educativa del centre de secundària ha unit forces per a mostrar el seu terrible descontent davant de la Conselleria d'Educació.

Entre les queixes esgrimides, es troba el fet que les famílies encara no hagen rebut les beques de llibres, la lentitud amb què l'administració autonòmica cobrix les baixes de professorat i el tall de la línia del telèfon mòbil del centre.

Per això, les primeres mesures adoptades per l'assemblea de professors del passat dia 19 de gener, s'han centrat en la no utilització de llibres de text per al pròxim curs educatiu, l'eliminació de totes les activitats extra escolars i la no participació en els projectes educatius convocats des de la Conselleria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.