Les Caliues conviden als pares i mares de La Garriga a tres activitats durant el juny

Es vol fomentar una escola oberta al municipi i el treball compartit entre educadors i famílies

Durant aquest mes de juny es duran a terme activitats com un taller de papiroflexia per a infants d'1 a 3 anys (19 de juny, a les 15.15h), a càrrec de Rosa Mª Jiménez Asencio, educadora de l'EBM Les Caliues i un taller de massatge infantil per a infants de 4 mesos a 1 any (26 de juny, a les 15.15h), a càrrec de Marta Estruch, musicoterapeuta i educadora de massatge infantil. També hi haurà una xerrada “Interacció i comunicació” (1 de juliol, a les 21h), a càrrec de la psicòloga Carina Escola Gabriel. La ponència se centra en aspectes importants de la interacció afectiva i en la implicació que té en la seguretat emocional dels infants.

El projecte s'emmarca dins les prioritats del centre que valora una escola oberta al municipi i que es fonamenta en el treball compartit entre educadores i famílies.

L'EBM Les Caliues va obrir les seves portes el 12 de setembre de 2006. Té una capacitat de 123 places, repartides en 3 aules de P0, 3 de P1 i 3 de P2. Està ubicada al carrer de Sta. Maria del Camí 52, al costat del CEIP Giroi i de l'IES Vil·la Romana, fent d'aquesta zona de la Garriga un barri amb una àmplia oferta formativa de caire públic pels infants i joves.

Les Caliues és un centre d'atenció a la petita infància que acull infants i les seves famílies. És un espai on els nens i nenes es poden trobar còmodes i segurs i on troben oportunitats per descobrir-se a ells mateixos i el seu entorn natural i social. Les “Caliues” també és un espai on les famílies poden trobar suport en la seva funció com a pares, i on es potencia el seu paper de principals educadors, tot corresponsabilitzant-se amb l'equip educatiu del centre.

Recentment, l'Ajuntament de la Garriga ha renovat la concessió, mitjançant concurs públic, de la gestió compartida d'aquest equipament a Suara Cooperativa, la cooperativa més gran de Catalunya dins del sector d'atenció a les persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
INFRAESTRUCTURES

Comença l’obra de l’estació de busos de Lleida que es posarà en marxa el 2026

LLEIDA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot
Educació

L’Ajuntament de Badalona treu els estudis universitaris del Carme per posar-hi oficines

Badalona
OCi

La Fira d’Abril ignora la SGAE i no paga els drets d’autor

barcelona
GIRONA

Volen que l’edifici de la UNED sigui centre de dia i refugi climàtic

girona
salut

L’hospital del Mar demostra la conveniència de tallar el fre lingual

Barcelona
SAlut

Bellvitge fa la primera reducció d’estómac robòtica del país

L’Hospitalet de Llobregat
SOCIETAT

Les entitats d’ajut reclamen polítiques socials efectives als nous Parlament i govern

barcelona