Educació

Els cursos d'estiu de la UA aposten per la internacionalització

La XI edició de Universitat d'Estiu Rafael Altamira proposa quaranta cinc cursos repartits entre el campus de Sant Vicent i les diferents seus descentralitzades

L'oferta aposta per col·laborar amb diferents universitats dels Estats Units

La Universitat d'Alacant oferirà aquest estiu quaranta cinc cursos en el marc de la Universitat d'Estiu Rafael Altamira que aquest any fa la seua onzena edició i que es desenvoluparan entre el campus de Sant Vicent, on es faran divuit i les Seus de la Universitat a Cocentaina, la Marina (Benissa), La Nucia, Oriola, Villena i Alcoi que s'estrena per primera volta en els cursos.

L'eix temàtic dels cursos busca tractar temes d'actualitat d'interès per a al societat amb una oferta que inclou la gestió innovadora del territori i educació a diferents nivells com a eina clau del futur, l'ús de les noves tecnologies, el foment de la lectura o les estratègies educatives tant dins com fora de l'àmbit escolar.

La Universitat d'Estiu manté en la seua oferta cursos tradicionals com el de direcció de banda, el que es dedica a la reflexió sobre els canvis en el món islàmic o estratègies per als emprenedors entre d'altres.

La Rafael Altamira inclou en la seua oferta cursos internacionals organitzats de manera conjunta amb universitats dels Estats Units, com el Summer Business Program, que es fa juntament amb la universitat de Missouri a la que s'han afegit l'Escola de Negocis de París, la Universitat Austríaca de Graz, la Universitat escocesa de Caledonia o l'anglesa de Nottingham.

L'oferta internacional es completa amb el Teaching English and Spanish like foreign Language, organitzat de manera conjunta amb la Universitat de Memphis, l'Sports Leisure and Recreation in Spain and the USA, amb la Western Illinois University o l'Iternacional Economy Program, que es fa conjuntament amb la Rutgers University, de New Jersey.

Els cursos tindran un format divers d'hores de duració, tal i com han demanat els alumnes a través de les enquestes de qualitat fetes en edicions anteriors.

El 2011 els cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant van rebre dos mil alumnes de trenta països europeus dels quals el seixanta per cent eren universitaris i la resta —el quaranta per cent— professionals. Aquest any la Universitat preveu una assistència d'alumnes similar a l'ultima edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El CRAM alerta que el 85% de tortugues presenten macroplàstics

El Prat de Llobregat
medi ambient

Ecologistes del Penedès demanen aturar el polígon logístic Sant Marçal

CASTELLVÍ DE LA MARCA
GIRONA

Neix el cicle de concerts i mercat d’art “SingulAr”, al Centre Cívic Pla de Palau

GIRONA

L’Hospital millora equipaments per al confort de pacients oncològics

BLANES

L’Auditori de Cap Roig acollirà dijous la jornada ’Turisme, Territori i Societat’

PALAFRUGELL
societat

Un incendi destapa una plantació de marihuana a la Baronia de Rialb

BARONIA DE RIALB
FIGUERES

Nova campanya per trobar pisos per a dones víctimes de violència masclista

FIGUERES
societat

Restableixen el trànsit de dues línies de Rodalies entre Lleida i les Borges Blanques

LLEIDA

El Consorci de les Gavarres demana regular urgentment l’accés al massís

MONELLS