Educació

Vilallonga calfa motors per a la Trobada d'Escoles en Valencià

Ja han confirmat la participació més de 65 col·legis de la comarca i un munt d'associacions culturals, esportives, mestresses de casa i editorials

El municipi de Vilallonga ultima els preparatius per acollir la Trobada d'Escoles en Valencià de la comarca de la Safor-Valldigna que es celebrarà la vesprada del proper dia 19 de maig.

Tal i com ha senyalat el regidor de Cultura, Valencià, Educació i Festes, Santi Alberca “el nostre poble era un dels pocs municipis de la Safor que no havia acollit mai una Trobada que ve celebrant-se des de fa més de 25 anys”. I això –afegeix—“ha estat un repte per a tots nosaltres, conscients de la importància d'exercir com amfitrions i de mostrar el millor d'un poble com Vilallonga ple de cultura i patrimoni”. I manifesta que “els pocs recursos econòmics, són compensats amb escreix amb feixos i feixos d'il·lusió, ganes i l'esforç de moltíssima gent“.

En este sentit, senyala el regidor “l'experiència està sent molt gratificant per què està mobilitzant-se tot l'entramat associatiu del poble”. Així, es comptarà amb l'animació de dolçainers i tabaleters, l'actuació de la Muixeranga de la Safor, del grup de trompes dirigit pel músic i compositor local Vicent Martí, de demostracions de boixets per mestresses de casa al passeig, d'un taller de pilota valenciana, de jocs de malabars per l'associació Correllops, de la col·laboració de la penya ciclista, dels colombaires, el grup de teatre, l'Agrupació Musical, la revista Bresca o els Scouts, entre altres editorials, associacions de la comarca o entitats d'altra naturalesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Crítica del síndic per l’actuació punitiva de l’Ajuntament amb un sensesostre

Barcelona
Societat

Triquell, Cookah P. & Boom Boom Fighters i el Pony Pisador, caps de cartell de la festa major

Sant Cugat del Vallès

Joan Espona, nou president dels caçadors gironins

OLOT

Els prototips de la plataforma eòlica, frenats per la falta de pressupost

GIRONA

Comencen els treballs d’estudi i preservació de boscos de pi negre al Ripollès

CAMPELLES
La crònica

Les probabilitats que t’atropelli una bicicleta

Societat

Afavorir la inclusió de joves LGTBIQ+

El Prat de Llobregat
SOCIETAT

Canet vol preservar el so de les campanes declarant-les bé cultural d’interès local

Canet de Mar

El barri Devesa-Güell bateja una plaça amb el nom de Natàlia Molero

girona