Educació

maresme

Vilassar de Dalt tanca una de les llars d'infants

L'Ajuntament concentrarà tota l'oferta de places en l'altre equipament

Una de les dues llars d'infants municipals de Vilassar de Dalt, la de Nostra Senyora de Montserrat, deixarà de donar servei el curs vinent. L'Ajuntament argumenta que la davallada en la demanda ha obligat a replantejar i concentrar tota l'oferta de places a Can Roure, fet que comportarà la pèrdua de 41 places respecte a aquest curs. L'alcalde, Xavier Godàs (Grup d'Esquerres de Vilassar de Dalt), assegura que el servei escolar resultant “mantindrà les ràtios establertes pel departament, les educadores que pertoquen a cada aula i la mateixa qualitat”.

“La intenció del govern és garantir al municipi l'escolarització de zero a tres anys, però a ningú no li escapa que la situació actual demana un exercici raonat i responsable d'optimització de recursos”, apunta Godàs, que assenyala que, segons les dades de què es disposa actualment, l'oferta de places “hauria de donar resposta a totes les demandes que es generin”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.