Educació

L'escola núm. 5 d'Aldaia es concentra contra les vacants publicades

Conselleria incompleix les seues promeses, i ignora els recursos del Consell Escolar de centre i del Municipal d'Aldaia

La concentració espontània, i l'entrega d'instàncies de queixa, va coincidir aquest 9 de maig amb la Vaga General educativa de tot Espanya, contra la Llei Wert.

Els pares i mares del CEIP Núm. 5 d'Aldaia s'han concentrat de manera espontània aquest dijous 9 de maig a les portes del centre, a partir de les 9 hores, i tot seguit han marxat per realitzar la mateixa acció davant l'ajuntament d'Aldaia, on l'AMPA ha presentat una instància, recolzada amb un plec de signatures, contra la decisió de Conselleria, feta pública el dia anterior, amb què només té previst crear una unitat d'Ed. Infantil per a 3 anys al CEIP Núm. 5, unitat que l'administració autonòmica vol que siga només en castellà.

La decisió de Conselleria contradiu les seues pròpies propostes, que en boca de la inspectora de zona, Jasmin Astrid Hualde Noll, a la Comissió Municipal d'Escolarització, confirmava 2 unitats per al CEIP Núm. 5.

Així, l'acta, en el punt quart de la sessió del passat 22 d'abril ho deixa clar.

L'AMPA, en el seu escrit de protesta afig que “aquest curs 2013-14 estan per matricular germans d'alumnes ja matriculats en el centre en línia en valencià i NO se'ls dóna l'oportunitat a les famílies que els seus fills realitzen estudis en la mateixa modalitat lingüística i en el mateix centre.”

Així mateix, s'exigeix la no supressió de places escolars per al proper curs i successius i que es garantisca la continuïtat en el centre, així com en la mateixa modalitat lingüística, “mantenint així les 2 línies d'ensenyament, castellà i valencià, de les quals fins a l'actualitat disposa el centre”.

Els escrits de protesta van adreçats a la Conselleria d'Educació i a l'Alcaldessa de l'Ajuntament d'Aldaia. I esperen una solució satisfactòria i positiva, especialment quan es preveu una matriculació massiva en Aldaia d'alumnat de 3 anys.

Davant aquesta situació qualificada d'injusta i de poc seriosa per les persones que conformen els òrgans directius d el'AMPA, no es descarten més mesures de protesta si la Conselleria no soluciona el problema que ha creat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Èxit de la pedalada per reclamar el dret dels infants a anar amb bicicleta

barcelona
medi ambient

Recorren durant tres dies l’entorn del riu Gaià per defensar-ne el cabal ecològic

salomó
tradicions

Les titelles prenen Lleida tot el cap de setmana

LLEIDA
trànsit

Una dona mor en un xoc frontal a l’N-II a Lleida

LLEIDA

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca