Educació

Burjassot cedeix una parcel·la per al trasllat dels alumnes del col·legi declarat en ruïna

L'informe tècnic dels arquitectes recomana la reforma integral del CEIP San Joan de Ribera o la construcció d'un de nou

Educació no ha atés, des de 2010, als tres requeriments de l'Ajuntament per conéixer les necessitats i característiques dels serveis amb què s'han de dotar les aules prefabricades

La llicència d'obres per al nou centre es va concedir en 2010

El ple de l'Ajuntament de Burjassot, amb els vots a favor del PSPV, Bloc-Compromís i EU, i l'abstenció del PP, ha ratificat l'aprovació, per junta de govern, de la cessió de la parcel·la situada al costat de l'estació de metro de Burjassot, per al trasllat dels alumnes del CEIP Sant Joan de Ribera.

Davant la petició de la Conselleria d'Educació del passat divendres 19 de juliol a l'Ajuntament d'un espai adequat per a poder impartir els ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària per a la ubicació transitòria de l'alumnat escolaritzat en el CEIP Sant Joan de Ribera, el consistori va aprovar anit en el ple posar a la disposició d'aquesta administració la parcel·la situada al carrer José Carrau.

La petició d'Educació arriba després que el passat 15 de juliol s'aprovara la declaració de ruïna econòmica del citat centre escolar. Ruïna econòmica declarada després de comprovar que, tal com es desprén de l'informe tècnic elaborat pels arquitectes, tan sols és viable una reforma integral de l'edifici principal i el més antic o bé la construcció d'un de nou, la llicència de obres del qual està concedida per part de l'Ajuntament des de 2010, any per al qual la Conselleria va pressupostar el nou col·legi i ja tenia el projecte d'aquest.

Segons s'explica en un comunicat del consistori, en l'espai cedit –amb una superfície de 5.545 metres quadrats– es podrà situar de manera transitòria, mitjançant la instal·lació provisional en aules prefabricades, l'alumnat del centre. En total, en la parcel·la s'haurien de situar les 18 unitats autoritzades del centre, incloses les dues unitats d'educació infantil les aules de la qual estan situades actualment en el CEIP Verge dels Desemparats.

Una vegada aprovada aquesta cessió, l'Ajuntament ha requerit a la Conselleria que li facilite la informació necessària per a ultimar els treballs que doten la citada parcel·la dels serveis necessaris per al trasllat del centre, ja que les obres en l'esmentat solar van finalitzar el setembre de 2011 en no rebre el consistori contestació, després de tres requeriments a Educació de les necessitats i característiques dels serveis dels quals s'han de dotar les aules prefabricades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

La UdG participa en un programa per a entrenadors centrat en dones joves esportistes

GIRONA
canvi climàtic

Augmenten les morts per calor al sud d’Europa

barcelona
infraestructura

Renfe s’espolsa en els Mossos la responsabilitat pels robatoris de coure

barcelona

Alumnes de Cabrera de Mar recullen 300 quilos de brossa dels boscos de Burriac

cabrera de Mar
VILOBÍ D’ONYAR

L’aeroport de Girona supera els 170.000 passatgers el mes d’abril

VILOBÍ D’ONYAR
infraestructures

El nou desastre a Rodalies col·lapsa punts del metro i busos regionals

barcelona

Avança 2,6 milions per fer el projecte i l’edifici de l’escola Mar Nova

premià de mar
societat

Allau d’usuaris al metro per les incidències a Rodalies

BARCELONA
GIRONA

La línia R11 entre Barcelona i Portbou recupera la normalitat

GIRONA