Educació

Es demana a Alzira que el PP mantinga la ubicació de l'Escola d'Adults

El professorat i l'alumnat han manifestat el rebuig per la proposta de l'alcaldessa

Segons s'ha sabut a la vila, l'alcaldia havia anunciat la seua voluntat de canviar l'actual ubicació del Centre d'Adults per a cedir els locals a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Aquesta notícia, que en un principi s'originà com a una remor, ha pres força fins tal punt, que s'han celebrat reunions del professorat i de l'alumnat, on s'han manifestat a favor de continuar ocupant els locals des de fa dos anys.

Per als col·lectius implicats, la millor ubicació possible per a l'Escola d'Adults és l'actual, per diferents raons. Es tracta d'un edifici inaugurat fa poc més de 2 anys i, per aquesta raó, està preparat per a albergar aquest centre i la quantitat d'alumnes que cada any es matriculen.

Una altra raó és que també s'han invertit uns diners que, amb el trasllat, es perdrien. En quant a l'alternativa plantejada per l'equip de govern tampoc és la més adient per a albergar un centre educatiu.

L'equip de l'Escola d'Adults ha recordat que ja va patir durant 5 anys la provisionalitat de les instal·lacions del centre i tampoc estan disposats a tornar a passar pel mateix.

Des de Compromís per Alzira donen suport a la idea de l'Escola d'Adults de mantindre la ubicació actual. A més es dóna una altra circumstància i és la despesa econòmica que li suposaria a l'Ajuntament el trasllat de l'Escola d'Adults a La Parrilla: primer, acabar d'adequar l'edifici que, a simple vista, necessita una inversió important i, després, la despesa d'adequar la zona de l'Escola d'Adults a les necessitats d'una Oficina d'Atenció al Ciutadà. I també, caldria sumar la despesa realitzada en l'actual centre.

Per això, tal i com diu el portaveu del Grup Municipal Diego Gómez: “considerem més factible trobar un lloc per a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i no duplicar despeses. Per aquesta raó, considerem que hi ha alternatives que es poden estudiar als voltants de l'Ajuntament, per exemple: el baix del carrer Sant Roc on està l'OMIC, el garatge de la part de darrere de l'Ajuntament on es podria ampliar l'oficina del PROP o el garatge de la Policia Local —ja que les dependències de la Policia Local es traslladaran a un nou edifici— (segons va prometre l'Alcaldessa). Però sempre des del consens de tots els grups municipals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.