Educació

Mentre Wert recula, l'Ajuntament de Quart implementa les beques

Set joves d'aquesta localitat s'hi beneficien d'una línia d'ajudes que fomenta l'ocupació juvenil

L'alcaldessa de Quart de poblet ha mostrar la seua satisfacció per la reculada del ministre Wert respecte de les beques Erasmus i ha afegit que a aquesta vila de l'Horta i havia quatre estudiants afectats per aquesta mesura impopular, però que l'Ajuntament mantenia les línies de beques per als estudiants de la vila que estudien en universitats estrangeres.

Aquesta política de suport, demostra que no totes les administracions gestionen igual i que en el cas de Quart de Poblet està clar que s'ha de fer front a la crisi sense sagnar els col·lectius més vulnerables i sense desfer-se de serveis públics.

Quan a les línies d'ajudes i beques d'aquesta localitat de l'Horta, s'ha de dir que són set els joves del municipi que s'han acollit ala convocatòria i han rebut el màxim estipulat a les bases de la convocatòria, xifrat en 600 euros.

En concret, l'Ajuntament ha pressupostat 750.000 euros en l'any 2013 per a ajudes a l'estudi per a l'alumnat de tot el segment educatiu i inclou beques de menjador, escola matinera i horaris especials.

En total s'han beneficiat d'aquesta línia pressupostària un total de 1.072 famílies del poble. Però a més d eles beques orientades a complementar el porgrames Erasmus, el Pla d'Ocupació Jove contempla beques en departaments municipals i atenen 33 joves de Quart de Poblet matriculats en diferents universitats i per a 58 estudiants que han acabat els seus estudis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia