Educació

La Universitat de València tria Ontinyent com a seu de la III Trobada de seus d'Unisocietat

El Vicerector de Projecció Territorial confirma a l'Alcalde que la ciutat serà d'un esdeveniment que reunirà més de 400 estudiants de 6 ciutats valencianes

La Universitat de València ha triat Ontinyent com a seu de la III Trobada de seus d'Unisocietat, una cita que reunirà en 2015 a més de 400 estudiants procedents de les 6 seus d'aquest programa de formació multidisciplinar.

Així ho ha confirmat el Vicerector de Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, a l'Alcalde i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, a la reunió que han mantingut tots dos amb motiu de l'inici del periode de preinscripcions de “Unisocietat” per al curs 2014/2015.

Després de celebrar-se la primera Trobada a Gandia el curs 2012/2013 amb 150 estudiants de les dues seus existents en aquell moment, i a Sagunt al curs 2013/2014 amb 350 estudiants de cinc seus, la d'Ontinyent serà la més multitudinària fins la data, amb més de 400 estudiants de primer curs d'Unisocietat de les seus de Gandia, Quart de Poblet, Massamagrell, Cullera, L'Eliana i Ontinyent.

Unisocietat compta a Ontinyent amb un itinerari multidisciplinar de tres cursos acadèmics de 120 hores cadascun, amb una oferta que inclou matèries que inclouen psicologia, economia, salut, música, biologia, sociologia o literatura, amb matèries troncals i optatives impartides per professors de la Universitat de València,  així com una conferència al mes.

Per ser alumne no cal tenir estudis previs, i les preinscripcions es poden realitzar fins al proper mes de setembre a la Secretaria del Campus Universitari d'Ontinyent.

L'encontre entre l'Alcalde i el Vicerrector servia també per parlar de l'obertura des d'ara i fins a setembre del periode de preinscripcions d'Unisocietat per al proper curs, al qual el programa canvia de nom. Açò es deu a que Unimajors (la seua denominació als seus dos cursos d'existència) ha ampliat la seua oferta formativa també als ciutadans d'entre 30 i 50 anys (fins ara era sols per a majors de 50), mantenint un preu molt asequible, de al voltant de 18 euros mensuals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Recerca pilot de la URV per detectar a Tarragona el sensellarisme ocult

TARRAGONA
Estats Units

Mor el pacient que va rebre un ronyó de porc modificat genèticament

Barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Nova edició de Guíxols Flors amb molta participació

SANT FELIU DE GUÍXOLS
GIRONA

Els castells, protagonistes del primer diumenge de Temps de Flors

GIRONA
SERVEIS

Balaguer instal·la un sistema innovador per detectar fuites d’aigua a la xarxa

BALAGUER

Estabilitzat l’incendi forestal

BATEA
societat

Renfe confirma que les alteracions a Rodalies continuaran aquest dilluns

barcelona
Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot