Educació

El nou curs comença a Morella amb la posada en marxa del banc de llibres

Aquesta nova iniciativa està coordinada pel consistori morellà, l'AMPA i el col·legi i ajudarà a les famílies en la despesa de l'inici de curs cole

El nou curs s'inicia a Morella amb algunes novetats importants. D'una banda, l'Ajuntament de Morella, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) i la direcció del col·legi Mare de Déu de Vallivana han posat en marxa el banc de llibres i ja, en aquest primer any, ha estat un gran èxit.

El doble objectiu d'aquesta iniciativa és donar suport a les famílies i conscienciar sobre l'ús responsable i respectuós dels llibres de text. A més, aquest servei forma part del Pla Municipal d'Ajuda a la compra de Llibres de Text, ja que els alumnes que els han donat i que poden ser reutilitzats, es beneficien d'un reemborsament del preu total dels llibres.

D'altra banda, cal assenyalar que el nou curs comença sense que la Conselleria d'Educació haja escomés les obres de rehabilitació del col·legi Mare de Déu de Vallivana, a les què es va comprometre fa mesos.

Pel que fa a l'Escola Infantil, el curs també comença, encara que els alumnes s'aniran incorporant de forma progressiva, per establir la normalitat la propera setmana. Serà llavors quan s'amplie el professorat, amb la contractació d'una nova monitora.

Escola Infantil

Hui també comença el nou curs de l'Escola Infantil, tot i que serà la setmana que ve quan s'incorporen tots els alumnes i es normalitze.

Aquest any, és el primer en el què aquest servei ha entrat en el Programa d'Escoles Infantils de la Generalitat Valenciana. A més, cal destacar que s'ha contractat una nova professora, ja que s'ha batut el rècord d'alumnes matriculats. Cal recordar que aquest servei és gratuït a Morella, suposant també una important ajuda per a les famílies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

enogastronomia

Els millors vermuts semidolç i semisec del món són de Lleida

Lleida

Girona fa un pas més per eliminar la simbologia franquista de la via pública

GIRONA
societat

El Fons Català de Cooperació explora vies de finançament europeu al Senegal

Barcelona

Els Mossos van suspendre un any un agent per col·laborar amb Vox

GIRONA

Recapten 1.063 euros per a recerca sobre la malaltia de la hipomagnesèmia familiar

CASTELLBISBAL

Més recursos a les ADF del Vallès pel risc d’incendis provocats per la sequera

Terrassa
enogastronomia

IV Ruta Gastronòmica DO Penedès a Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú
Gael Rodríguez
Alcalde de Portbou per Sumem x Portbou (PSC)

“Podem dir que finalment Portbou té projecte”

Portbou

La regla, el tabú menstrual

Barcelona