Educació

Bocairent atorga dotze ajudes per a menjador escolar

Els beneficiaris seguiran l'ordre establert per la Conselleria d'Educació

Les regidories d'Educació i de Benestar social de l'Ajuntament de Bocairent han obert una convocatòria urgent per a la concessió de dotze ajudes per cobrir el 50% del preu del menú escolar destinades a l'alumnat del CEIP Lluís Vives.

L'objectiu de la iniciativa és possibilitar «que més xiquetes i xiquets que no han gaudit de les subvencions de la Generalitat puguen accedir a aquest servei escolar complementari».

Les famílies que vullguen adherir-se a la mesura hauran d'emplenar el full de petició i lliurar-lo en la Secretaria del centre abans del dijous 23 d'octubre, mentre que la relació de l'alumnat beneficiat es donarà a conèixer a l'endemà ja que el procediment d'adjudicació seguirà l'ordre establert per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

En cas de què els exclosos en la convocatòria autonòmica no cobriren les ajudes oferides, el col·legi amb l'assessorament del servei d'assistència social de l'Ajuntament de Bocairent serà l'encarregat de determinar els mereixedors de l'aportació municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia