Educació

«Agroescola» de Paterna demana suport per continuar amb el projecte

Compromís per Paterna ha requerit a l'equip de govern que signe el conveni i incloga al pressupost 2014 els 10.000 euros promesos des de 2010, a més que es prorroguen fins el proper any

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “ara que estem a punt de tindre el ple extraordinari de pressupostos de 2015 és el moment perfecte per a fer justícia amb l'Agroescola del Túria. És l'oportunitat que té el PP per a desfer el greuge que porta cometent des de 2010 amb el projecte de l'Agroescola del Túria, aprovat al ple de maig d'eixe any i que havia de tindre un conveni signat, com a molt tard, en juliol, dos mesos després. Però ni està el conveni ni els 10.000 euros de subvenció que anava a rebre el projecte una vegada signat el conveni”.

Segons Ramón, “ja en 2011 el tinent d'alcalde Vicente Sales contesta a la Granja Julia, una de les entitats promotores del projecte, que el conveni no s'havia signat, i per tant tampoc estaven els 10.000 euros de la subvenció, perquè l'equip de govern del PP esperava a que ‘cuando se disponga de la correspondiente consignación presupuestaria, para hacer frente al gasto que en la citada moción se propone, se preparará el convenio para su firma'. Per a després, exercici rere exercici pressupostari traure pit amb superàvits milionaris que sempre diuen que tenen”. 

Ja s'hi veu com el PP ho supedite a una consignació pressupostària quan s'ha caracteritzat pel malbaratament de diners públics en marketing, viatges a Xina, advocats externs i megaprojectes. “Simplement haurien d'admetre que el projecte no entra en la seua agenda política. Diners han tingut, i tenen, per a allò que volen”, afig el regidor de Compromís.

Des d'aquesta formació política han preguntat moltes vegades sobre el silenci de l'equip de govern al voltant del conveni i la consignació de 10.000 euros per al seu desenvolupament. Ja van fer el requeriment per a l'inclusió als pressupostos de 2014, amb la indiferència com a resposta. Un document del 30 de setembre d'enguany, on exigien que s'elaborara i es signara el conveni i que s'incloguera als pressupostos de 2014, perquè, en la seua opinió, “quan volen si que canvien els diners d'una partida a una altra”. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

administració

Neix una entitat per difondre la història i la cultura de Roses

roses
Raúl Montilla
Periodista i escriptor

“Emigrar és molt dur, és un joc d’identitat molt bèstia”

Cornellà de Llobregat
SOCIETAT

ADF, 15 entitats i un restaurant a Els Bellots

TERRASSA
educació

Malestar perquè es tanca una línia d’I3 a Rocafonda de Mataró

Mataró
salut

Acord en defensa de l’antic hospital de Mataró

mataró
medi ambient

Badalona analitza la salut de 216 palmeres i 10 estan molt greus

Badalona
Sant Feliu de Pallerols

Sèlvans assaja un nou model d’economia rural a través de la gestió forestal

Sant Feliu de Pallerols
GIRONA

Retiren l’aparcament reservat a la Guàrdia Civil a Emili Grahit

GIRONA
SALUT

Créixer en entorns d’aire contaminat redueix la capacitat d’atenció dels nens

BARCELONA