Entra en servei la targeta T-12, el nou títol de transport gratuït per a infants de fins a 12 anys

Coincidint amb el primer dia de curs ahir es va posar en servei la T-12, el nou títol de transport gratuït per a nens de 4 a 12 anys a l'àmbit de Tarragona. La nova targeta permet als nens viatjar de manera gratuïta i il·limitada en els mitjans de transport integrats d'aquesta àrea, tant urbans com interurbans. Ahir, no es van donar encara dades de quantes persones han sol·licitat el document a les comarques tarragonines.

El nou títol s'ha de validar cada cop que s'utilitzi. L'abonament és vàlid per a la zona, que es correspon amb l'àrea de residència del titular del títol de transport i té caducitat anual, tot i que en la primera emissió la targeta funcionarà durant 16 mesos des de la data de recepció.

L'objectiu d'aquest nou títol, que ahir mateix es va posar en marxa, és afavorir la mobilitat dels infants, i promoure uns hàbits d'utilització quotidiana del transport públic, tant dels nens com dels pares i adults que els acompanyen, per aconseguir, d'aquesta manera, una mobilitat més sostenible.

La sol·licitud de la nova targeta es pot realitzar mitjançant el Centre d'Atenció al Client (CAC) de l'ATM de Tarragona, o bé als ajuntaments dels municipis i als consells comarcals implicats. La nova targeta s'ha de validar cada cop que s'utilitzi un servei de transport públic, i ha d'anar acompanyada del DNI o passaport, per a la identificació i acreditació corresponents.

D'altra banda, la targeta de transport urbà gratuït de Tarragona ciutat s'estendrà aquest curs a tots els alumnes que cursin tercer d'ESO.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cadaqués

Oposició a la construcció de pisos a l’actual camp de futbol

Cadaqués

Onze murals d’artistes urbans reivindiquen la cultura marítima

L’Ametlla de Mar

Arrels de Vi enceta l’edició amb més expositors que mai

sant martí d’empúries

Quaranta pobles participen a la segona trobada de municipis sense fronteres

bàscara

Entra en funcionament una nova línia de bus que va a la platja

El Prat de Llobregat
Llagostera

Quarta avaria de la setmana a la xarxa d’aigua potable de la Font Bona

Llagostera

Acció de protesta contra la botiga de bicicletes a l’antic teatre Odèon

girona

Retards al corredor sud de Rodalies per una incidència tècnica

Castelldefels

Un estable cremat a fa 2.200 anys es relaciona amb el pas de les tropes d'Anníbal pel Pirineu

Bellver de Cerdanya