Educació

Comença la Setmana Cultural de l'Escola d'Adults de Torrent

Es tracta de la trentena edició i recull cinema, musica, poesia i arts plàstiques a diversos indrets de la localitat entre els quals s'hi troba l'Hort de Trènor

A les 19 hores del dilluns 15 de juny està prevista la inauguració de la trentena edició d ela Setmana Cultural de l'Escola d'Adults de Torrent.

En aquesta ocasió, tot comença a l'Espai Municipal d'Art (EMAT) on es faran els parlaments de benvinguda sota l'exposició de treballs realitzats al llarg de l'any pels tallers ocupacionals de l'EPA. Hi haura obres fabricades per l'alumnat dels tallers de Ceràmica, Restauració de Mobles, Dibuix, Pintura a l'Oli i Fotografia.

Posteriorment i a la Casa de la Cultura, està prevista l'audició poètica a càrrec de l'alumnat i el professorat del centre. on s'escoltaran poemes en les diverses llengües que s'imparteixen a l'EPA d'aquesta localitat de l'Horta.

Per a dimarts 16 de juny, hi ha la mostra de tallers oberta al públic i amb participació lliure dels tallers de ceràmica, dibuix, ioga, relaxació, reflexologia podal, mètode pilates i quiromassatge.

En acabant aquesta mostra, hi ha previst un sopar de germanor nit de música amb la Colla Brials que procurarà oferir una mostra del folklore d'ahir i de hui ben maridat.

Per a dimecres està prevista la projecció d'una pel·lícula de Philippe de Chauveron, en acabant un segon sopar de germanor programat entre l'alumnat i el professorat del centre. També hi ha convidats antics professors i alumnes de l'EPA de Torrent.

El dijous 18 de juny al matí, la Setmana Cultural ofereix un viatge de descoberta a la ciutat d'Alacant per a passejar, guiats per l'EPA d'aquesta localitat, els millors racons i indrets de la capital de la comarca de l'Alacantí.

Finalment, el divendres 19 de juny es clou la setmana amb un sopar de germanor i la nit d'humor amb Eugeni Alemany, que posarà en escena els seu monòleg “100% valencia i 100% imprevisible”.

D'aquesta manera, l'EPA de Torrent clou aquest curs acadèmic en què han participat dels més de 90 cursos oferits, més de 1.500 alumnes entre les 18 i els 90 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Palamós

Comencen les obres del centre i hospital de dia per a gent gran La Porxada

PALAMÓS
societat

A judici per tallar les vies dels ferrocarrils durant la vaga del 8-M de 2018

Terrassa
SOCIETAT

Tanquen puntualment dos parcs infantils de Pineda per culpa dels actes incívics

Pineda de Mar
Salut

Un bressol de reanimació manté el cordó umbilical intacte en parts d’alt risc al Taulí

Sabadell
SALT

Retiraran 23 pollancres morts a causa de la sequera del parc de la Maçana

SALT
OLOT

Campanya per impulsar el reciclatge de vidre en cinc municipis de la Garrotxa

OLOT
GIRONA

El projecte [Des]Connecta’t promou l’ús responsable de les pantalles

GIRONA
judicial

El Constitucional insta la fiscalia a dir si cal investigar les filtracions del ‘cas Judes’ a la premsa

barcelona
Societat

Els tècnics no van considerar “crítica” una agressió prèvia del reclús que va matar la cuinera de Mas d’Enric

Barcelona