Educació

Almenara presenta a debat uns pressupostos de 5,6 milions d'euros

Destaca el pla extra d'ocupació, els serveis públics, així com l'aposta social i educativa

Aquesta vesprada es debaten en comissió informativa els pressupostos de l'Ajuntament d'Almenara per a l'exercici 2016 que se sotmetran dimarts que ve a votació en la sessió plenària prevista per a tal efecte.

Els pressupostos parteixen amb una previsió de 5,6 milions d'euros de despeses i 5,9 d'ingressos, el que genera un muntant de 300.000 euros de matalàs previstos per a pal·liar possibles contingències. Cal destacar que el muntant global descendeix aproximadament un milió d'euros, després de complir els plans econòmics i no tenir ja que refinançar el deute.

Pel que fa a l'aposta, enguany destaca el notable increment en la partida d'Educació on a les ja tradicionals beques i ajudes del consistori se suma el programa Xarxallibres de la Generalitat al que s'ha adherit l'ajuntament.

En l'aspecte social també destaca el conveni amb Iberdrola i futurs acords quant a la pobresa energètica així com tot tipus d'ajudes com el “menjar a casa”, l'ajuda a domicili, les prestacions socials, o la teleasistència.

Un altre capítol destacat és el de personal on s'incorporen 250.000 euros del denominat pla extra, amb l'objectiu de general ocupació i pel qual des de fa anys s'aposta en el consistori.

Cal destacar que la partida és de 3,1 milions d'euros, en la qual s'assumeix per ordre del Govern d'Espanya el 1% d'augment de sou dels funcionaris o la part proporcional de la paga extra suprimida en 2012 també.

També figura personal del consistori i de tots els serveis públics que es presten doncs a Almenara no està privatitzada la recollida del fem ni la neteja viària així com tampoc el servei de socorrisme, a l'igual l'Escoleta, el Centre de FPA, la Escola Esportiva, o la Guarderia Rural entre unes altres que són de gestió directa des del consistori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva