Salut

Torna la Setmana del Cor, amb activitats a Girona i Banyoles

La XXIII edició de la Setmana del Cor, que organitza l’associació gironina de prevenció i ajuda a les malalties del cor (Gicor), començarà demà i s’allargarà fins al 2 de juny. La programació, amb activitats cada dia, inclou tallers, conferències, parades informatives i caminades. Les activitats tindran lloc a Girona, a excepció de la marxa nòrdica, prevista per al 2 de juny. Sortirà a les 9.30 hores del matí del Club Natació Banyoles.

El programa s’inaugurarà demà amb un taller de cuina cardiosaludable a l’aula gastronòmica del Mercat del Lleó de Girona. El dimarts tindrà lloc una conferència a càrrec d’Eloi Arias, cap de la unitat de rehabilitació cardíaca de l’hospital Santa Caterina. L’endemà serà, també, dia de conferència. En aquest cas, a càrrec del responsable del servei de cirurgia cardíaca de l’hospital Josep Trueta, Daniel Padrol, i el cirurgià adjunt Bernat Romero. Les conferències tindran lloc a l’hotel d’entitats a les 18.30 hores. Dijous i divendres hi haurà parades informatives a la plaça Miquel Santaló (amb tallers a càrrecs d’estudiants d’infermeria i medicina de la UdG) i dissabte, una caminada fins a Sant Miquel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia