Societat

GASTRONOMIA

Equilater, la nova cervesa de Damm, per menjar

Damm acaba de presentar Equilater, una cervesa elaborada mitjançant el maridatge molecular; una metodologia que identifica les molècules dominants a les begudes i busca aliments que les comparteixin per aconseguir, així, maridatges perfectes. Per fer-ho, els mestres cervesers de Damm han tingut l’ajuda de François Chartier, créateur d’harmonies, sommelier i investigador pioner en el camp de les harmonies moleculars. El resultat ha estat una Imperial Stout envellida en bota de castanyer del Montseny, amb un característic toc mediterrani que li atorguen les figues seques i el fonoll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

administració

Neix una entitat per difondre la història i la cultura de Roses

roses
Raúl Montilla
Periodista i escriptor

“Emigrar és molt dur, és un joc d’identitat molt bèstia”

Cornellà de Llobregat
SOCIETAT

ADF, 15 entitats i un restaurant a Els Bellots

TERRASSA
educació

Malestar perquè es tanca una línia d’I3 a Rocafonda de Mataró

Mataró
salut

Acord en defensa de l’antic hospital de Mataró

mataró
medi ambient

Badalona analitza la salut de 216 palmeres i 10 estan molt greus

Badalona
Sant Feliu de Pallerols

Sèlvans assaja un nou model d’economia rural a través de la gestió forestal

Sant Feliu de Pallerols
GIRONA

Retiren l’aparcament reservat a la Guàrdia Civil a Emili Grahit

GIRONA
SALUT

Créixer en entorns d’aire contaminat redueix la capacitat d’atenció dels nens

BARCELONA