Educació

Florida Universitària edita un llibre que recull els seus 30 anys d'existència

Florida Universitària presenta dimecres 7 de juliol, un llibre que recull la història d'aquesta cooperativa des dels seus inicis. Un projecte que ha arribat a fer 30 anys i que s'ha convertit en un referent per a la comarca de l'Horta en el seu conjunt.

Es tracta d'un centre de formació superior, tècnica i d e negocis, en el qual s'hi desenvolupen programes de postgrau, graus universitaris, ensenyament de secundària, formació contínua i ocupacional i idiomes.

Però a més de tot això, Florida Universitària pos a disposició de l'alumnat una ampla oferta de serveis complementaris amb un campus de 27.000 metres quadrats en el qual s'hi desenvolupa un estil de formació que potencia les habilitats i coneixements professionals i empresarials, al mateix temps que es potencien les destreses socials i personals.

la Florida és una cooperativa de treball associat en que els docents i el personal d'administració i serveis són socis del centre. Això comporta una implicació, motivació i esperit de superació i esforç, que la caracteritza.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia