Societat

Bellcaire d'Empordà

Martinoy inaugura el nou centre cívic

El delegat del govern a Girona, Jordi Martinoy, acompanyat per l'alcalde de Bellcaire d'Empordà, Jaume Gifre, i de la directora dels serveis territorials de Governació i Administracions públiques, Mireia Mata, van inaugurar ahir el nou centre cívic del municipi, que està situat a la planta baixa d'un edifici d'habitatges, al costat del dispensari mèdic. Les obres han consistit en la rehabilitació d'un local municipal de 426 m², on s'ha destinat un espai per a biblioteca, una sala de lleure, una sala de conferències i tres locals per a entitats.

El nou centre cívic ha costat 424.000 euros, dels quals 294.000 han estat aportats pel PUOSC del Departament de Governació i Administracions Públiques, 90.000 pel mateix programa de la Diputació de Girona i la resta per l'Ajuntament. Donarà servei a tota la població, especialment a la gent gran i jove, i entrarà en servei progressivament, segons es va informar.

Martinoy va destacar que “l'esforç de la Generalitat s'ha de centrar a invertir de forma eficient per millorar la qualitat de vida, i aquest centre n'és un exemple”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia