Societat

Cues de 12 km. cap al sud en la segona jornada de l'operació sortida

La xarxa viària catalana registra al migdia d'avui retencions de vehicles de fins a dotze quilòmetres en direcció sud, cap a Tarragona, com és el cas de l'AP-7, en la segona jornada de l'operació sortida de les vacances d'estiu.

La circulació per aquesta autopista és especialment lenta entre el municipi d'Altafulla (Tarragonès), i el peatge de Tarragona, així com s'aprecien quatre quilòmetres de trànsit molt dens des del peatge del Vendrell fins a Roda de Berà (a Tarragona), segons que ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Un accident a la carretera N-260, al municipi del Baix Pallars (Pallars Sobirà), ha obligat a més a tallar aquesta via en els dos sentits de la marxa, cosa que ha provocat tres quilòmetres de retenció, tant en sentit nord com sud.

En els accessos a la Costa Brava, a Girona, hi ha dos quilòmetres de trànsit lent amb retencions a Maçanet de la Selva, en direcció a França, així com a la C-65 a Llagostera i a la C-35 a Vidreres.

Respecte a les sortides de Barcelona, es registren dos quilòmetres de trànsit lent a l'AP-7, al peatge de La Roca, en els dos sentits de la marxa, i a Castellbisbal, en sentit sud, fins al peatge de Martorell.

A Banyeres del Penedès (Baix Penedès) hi ha 4 quilòmetres de retencions, en sentit Tarragona, i fins a l'enllaç amb la A2.

El Servei Català de Trànsit informa a més que la circulació és densa en la B-20 a l'altura de Montgat (Maresme) en direcció a Mataró.

Trànsit preveu que entre avui i demà circulin per les carreteres catalanes, coincidint amb la primera fase de l'operació sortida d'estiu, prop de 550.000 vehicles, dels quals 480.000 ho faran per sortir de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

Pepita Perich rep el guardó al gironí de l'any dels Premis Generalitat

GIRONA

Reclamen a l’Escala que Catalunya reconegui el seu passat esclavista

l’EscaLA

Arxivada la investigació per la mort de 55 avis en una residència de Palau-Solità durant la pandèmia

Barcelona
MEDI AMBIENT

El Maresme busca consens pel litoral

Mataró
RELIGIÓ

La mediació de Mossos posa fi a 15 dies de resistència a l’Esperit Sant

Barcelona
societat

Reus inicia els tràmits per crear la nova funerària supramunicipal amb Salou, Vila-seca i Constantí

Reus
educació

El lleure educatiu alerta que l’ACA els limita les acampades

barcelona
SEQUERA

Girona entra en fase d’excepcionalitat i adapta mesures contra la sequera

GIRONA
societat

Activen la prealerta del pla Inuncat a les conques del Siurana i el Baix Ebre

Barcelona