Societat

La Plataforma No N-II emplaça Montilla a desplaçar-se al Maresme per viure dues hores de cua "en primera persona"

CATALUNYA

La Plataforma No N-II ha emplaçat avui el president de la Generalitat, José Montilla, a desplaçar-se al Maresme per viure dues hores de cua "en primera persona" i sense enviar cap "emissari". Durant l'acte de presentació de la Plataforma, que pretén transformar l'actual N-II en un passeig restringit al trànsit, els seus responsables han demanat al president que els representi i lluiti pels seus drets. 

La Coordinadora NO-N-II, que aplega les plataforma cíviques de Premià de Mar, el Masnou, i Vilassar de Mar, ha alertat aquest dissabte a les administracions que es duran a terme "accions més contundents" si no s'accepta que l'autopista C-32 sigui gratuïta, per tal que l'N-II sigui una via cívica on no passin tants cotxes.

L'anunci s'ha fet en la presentació de la nova Plataforma NO-N-II de Vilassar de Mar. "No ens queda més remei", ha dit el seu president, Antoni Esteban. Les darreres accions de caràcter més festiu i reivindicatiu es faran el pròxim diumenge 20 de gener, amb un tall de l'N-II a Vilassar de Mar on s'hi faran diverses activitats lúdiques; i el 7 de febrer, amb un acte de record a l'alcalde de Premià de Mar, Jaume Batlle, coincidint amb l'aniversari de la seva mort per un accident de trànsit en aquesta carretera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.