Societat

la vall d'en bas

La patata de la vall, protagonista d'una jornada

Una degustació de diferents tipus de patata, un sopar amb plats de tubercle i els tastets a la plaça del Mercat d'Olot són els actes que es van celebrar dissabte passat en el marc de la Tercera Jornada de les Patates de la Vall d'en Bas. El menú del sopar consistia en un bracet de patates, sèpia amb patates, vedella amb gratinat de patata i coca de patata amb ametlla i ratafia. Ho organitzava Cuina Volcànica i Slow Food Garrotxa.

J.C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Detenen un home a Vic per la mort de la seva parella, desapareguda des d’abril

barcelona
transports

La tuneladora reprèn els treballs al tram central de l’L9

barcelona
estat espanyol

L’Audiencia Nacional jutja el jubilat de les cartes bomba

barcelona

La fiscalia alerta cal demostrar el trastorn mental de la dona que va matar la filla a Sant Joan Despí

barcelona
societat

Blanes acull la primera ‘Zombie Walk’ pel Festival Internacional de Cinema

blanes
medi ambient

Barcelona passa de fase de sequera a fase d’excepcionalitat

barcelona
transports

L’aeroport del Prat suma 4,6 milions de passatgers a l’abril, un 9,5% més

barcelona

Vall d’Hebron estrena un espai de rehabilitació per a joves

Barcelona
urbanisme

40è aniversari reivindicant l’enginyer i urbanista Ildefons Cerdà

BARCELONA