Societat

ribes de freser

Campanya del xai lletó als Fogons de la Vall de Ribes

El grup Fogons de la Vall de Ribes, que integra diversos restaurants dels municipis d'aquesta vall ripollesa, han iniciat la segona campanya gastronòmica del 2011, que consisteix en la promoció del xai lletó, típic de la zona i de tota la comarca. Aquest producte es caracteritza per ser una carn tendra que es cria exclusivament amb la millor llet a fi d'aconseguir una carn de qualitat. Els restaurants del grup són l'hotel Els Caçadors, l'hotel Prats, el restaurant Can Sart, La Perdiu Blanca i l'hotel Rural Spa Resguard Els Vents –de Ribes de Freser–, així com el restaurant Anna de Ventolà i el restaurant La Plaça –de Queralbs–, i el restaurant El Llac –de Campelles.

J.C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.