Societat

societat

Més de 300 corredors a la cursa del Fau

La competició de Maçanet de Cabrenys és ja un clàssic de l'agost

La 14a edició de la cursa del Fau de Maçanet de Cabrenys, que es va celebrar diumenge, va tenir la participació de 311 corredors, una quantitat molt superior a la prevista inicialment. El guanyador va ser Rafael Parés Teixidor (independent) amb un temps de 1h 52'44”. Pel corredor va ser una cursa excel·lent: “Amb tanta gent, s'ha convertit en poc temps en una cursa de referència a la zona que tots tenim marcada en el calendari”, va destacar Parés. La segona posició va ser per a José Manuel Garrote (CE Alt Empordà), guanyador de la tercera edició; completa el podi Adán Casado Momblan (Club Atletisme Roses). Per la part femenina, abans de sortir Carmen Oliveres, resident a Perpinyà i d'arrels empordaneses, era la favorita. Oliveres forma part de l'equip de França en la marató i va quedar vuitena en el rànquing mundial el 2002 com a millor marca.

Segons van fer públic ahir els organitzadors en un comunicat, la competició, amb sis punts d'atenció per als esportistes, es va celebrar sota una forta calor, per la qual cosa es va agrair que anés paral·lela a rierols i corriols amb força ombra.