Societat

Trobat el cos de la dona emportada per les aigües a Nefiac

Una parella, amb un mainatge de deu anys, va provar de passar a peu el gual del Tet malgrat que estava tancat a la circulació a causa de les fortes pluges i la crescuda del riu

Una dona de cinquanta anys va desaparèixer ahir al mati, emportada per les aigües, quan va voler travessar a peu un gual que travessa el riu Tet, a la població de Nefiac, vora Illa de Tet. El gual estava tancat a la circulació des de diumenge a causa de les fortes pluges. La desapareguda anava amb el seu home i un mainatge de dotze anys quan van provar de travessar el riu provinents del poble de Bellestar de la Frontera. La dona va perdre l'equilibri i el marit va provar de salvar-la, sense aconseguir-ho, deixant la criatura a la riba on va ser recuperat per uns veïns que van ser testimonis de l'escena. Durant tot el dia d'ahir es van realitzar recerques per a localitzar la persona desapareguda, amb la mobilització de gendarmes, bombers, voluntaris, l'helicòpter de la seguretat civil fins a fer-se fosc. El cos sense vida ha estat trobat dimarts al matí, quan han reprès les recerques a partir de les nou del matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.