Societat

Les trumfes de la vall de Camprodon

El grup Cuines de la vall de Camprodon ha començat la temporada gastronòmica de la trumfa. Aquest tubercle conreat a la vall i sota el control de la Cooperativa Ramadera de Molló té unes característiques específiques que li confereixen el fet d'estar més temps sota terra a causa del clima de la zona. Els restaurants de la Cuina de la Trumfa del col·lectiu són el Pont9, de Camprodon; l'hotel El Grèvol, de Llanars; les Planes i Can Jordi, d'Espinavell; l'hotel Calitxó i el Costabona, de Molló; Can Jepet, Can Tiranda i el restaurant el Pirineu, de Setcases; i la Fonda Rigà, de Tregurà, del municipi de Vilallonga de Ter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Badalona obre la porta al món de l’alta gastronomia

Barcelona
Ripoll

Prevenir l’abús sexual infantil

Ripoll
meteorologia

La primavera ha estat seca tot i la pluja de maig i la més càlida en trenta anys

Barcelona

Corve distingeix als millors alumnes de cicles formatius d’automoció de l’institut Baix Empordà de Palafrugell

el temps
servei meteorològic de catalunya

Segueix la inestabilitat

barcelona

Una ‘rave’ a Ivars de Noguera reuneix 400 persones i cinc mossos resulten ferits

IVARS DE NOGUERA

Manifest ecologista perquè s’ampliïn les zones protegides al delta del Llobregat

El PRAT DEL LLOBREGAT

Un detingut per agredir la seva parella a l’Aplec del Caragol de Lleida

barcelona

Demanen un any de presó a un home que va matar un gos a Mediona

barcelona