Societat

Les trumfes de la vall de Camprodon

El grup Cuines de la vall de Camprodon ha començat la temporada gastronòmica de la trumfa. Aquest tubercle conreat a la vall i sota el control de la Cooperativa Ramadera de Molló té unes característiques específiques que li confereixen el fet d'estar més temps sota terra a causa del clima de la zona. Els restaurants de la Cuina de la Trumfa del col·lectiu són el Pont9, de Camprodon; l'hotel El Grèvol, de Llanars; les Planes i Can Jordi, d'Espinavell; l'hotel Calitxó i el Costabona, de Molló; Can Jepet, Can Tiranda i el restaurant el Pirineu, de Setcases; i la Fonda Rigà, de Tregurà, del municipi de Vilallonga de Ter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona