Porc i cervesa, les opcions a Manlleu
La Fira del Porc i la Cervesa de Manlleu ofereix més de vint-i-cinc activitats
Nou Concurs de Llonganissa
Matança del porc, elaboració d'embotit, degustació de productes, mercat, tastos de cerveses artesanes, tallers, espectacles... Cada any Manlleu dedica un cap de setmana a l'oci i la gastronomia en la Fira del Porc i la Cervesa, que en aquesta edició continua apostant per la millora de la qualitat i la professionalització de l'oferta gastronòmica, amb la cervesa artesana de protagonista. Com a novetats, aquest any s'inicia un Concurs de Llonganissa, s'incorpora un “brunch musicat” el diumenge i sessions de cuina a l'Espai del Porc, per dinamitzar la matança i rostida. En l'aspecte gastronòmic, s'ha incrementat la presència de cervesers artesans. Així hi haurà un total de 49 expositors: 14 cervesers i la resta de restauració (11), parades d'alimentació i artesania (13), furgoteques (4), empreses que ofereixen activitats per als nens (4) i espais institucionals (3). Quant a activitats, se'n presenten 25 de gastronòmiques i lúdiques per a tots els públics. Així mateix, en el marc de la campanya de celebració dels deu anys de la recollida de la fracció orgànica a Manlleu, hi haurà un tren exprés que recorrerà els carrers locals.
Dades d'interès
Dies: 24 i 25 de setembre a la plaça Fra Bernadí
www.porcicervesa.cat