Celebren a Montmeló un mercat solidari per a recollir aliments

El Banc d'aliments de Cáritas Montmeló demana la col·laboració de tots els ciutadans del poble per omplir el seu magatzem. La demanada d'aliments s'ha triplicat aquest any i per aquest motiu, l'Ajuntament i el Consell de Cooperació Internacional i Solidaritat de Montmeló han decidit dedicar aquesta edició del Mercat Solidari en benefici a aquesta entitat d'àmbit local. Es demana la col·laboració de tots en la recollida d'aliments de primera necessitat, com llet, arròs, pasta, conserves (tonyina, tomàquet), sucre, oli, llegums, etc., i de productes per a nadons (cereals, llet, bolquers). Es poden fer les aportacions a les parades de les diferents ONGs i entitats que hi haurà distribuïdes pel carrer Major i la plaça de la Vila demà de novembre, de 10 a 15 h.

Paral·lelament,, hi haurà tres activitats destacades: a les 10.30, un concert amb Varansi Folk, grup que fusiona la música d'ambientació amb melodies tradicionals índies, música celta, gypsi imúsica balcànica, entre d'altres. Posteriorment, hi haurà L'hora del conte, a càrrec de l'actriu Anna Barrachina i més tard, un concert del Grup de Gospel de Montmeló amb la col·laboració de l'actor Pep Cruz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.