Societat

Agermanen la mongeta de Caldes amb la de Tolosa

Els restauradors de Caldes d'Estrac han decidit aquest any aparcar la mongetada que des de fa onze anys té lloc a Caldes, i el govern municipal ha inventat una nova fórmula per mantenir la referència d'aquest esdeveniment que gira entorn de la mongeta del ganxet, un dels productes més preuats del poble, juntament amb el pèsol de la floreta. Així, els dies 14 i 15 de novembre, la mongeta caldenca anirà de la mà de la famosa mongeta de Tolosa (Guipúscoa), que es caracteritza per ser de color negre i de mida petita i que serà cuinada en directe pel prestigiós restaurador basc Roberto Ruiz Aginaga. Diumenge tindrà lloc el tast popular a càrrec d'aquest reconegut restaurador a l'esplanada de Can Muntanyà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
CULTURA

Tàrrega posa en marxa una ruta turística i cultural dedicada a Pedrolo

tàrrega

Ja són 31 les comarques amb risc molt alt d’incendi forestal

Barcelona
Girona

Triquell signa discos al Fnac de l’Espai Gironès

Salt
societat

Les associacions de veïns posen deures als alcaldables

barcelona

Un tornado arrassa l’oest del Mississipí i fa 23 morts

Nova York

La jutgessa envia a presó el presumpte autor de la mort de la dona de Garcia

Tarragona
societat

Més de 60 multes pel nou límit de velocitat a l’AP-7

barcelona

El Congrés de la Cultura Catalana tornarà el 2025

Barcelona
INFRAESTRUCTURES

Cinquena festa del Tren Transfronterer a Vilajuïga

VILAJUÏGA