EU demana explicacions pel retard en l'obertura del centre de salut del Pilar de Vila-real

Marina Albiol, diputada autonòmica de EUPV, exigirà en les Corts que s'expliquen les causes per les quals el centre de salut del Pilar es troba en l'actualitat tancat a pesar que fa mesos que es van donar per acabades les obres, cosa que ha provocat les «queixes de la ciutadania», segons ha manifestat en un comunicat EUPV.

Segons Albiol, «en aquests moments no sembla haver-hi cap senyal ni cap intenció de posar-lo en marxa» i es pregunta «per què es construeix un centre de salut si després no s'obri al públic i satisfà les necessitats mèdiques de la població». Per això, exigeix a la Conselleria de Sanitat que «pose immediatament els mitjans tècnics i humans necessaris» perquè el centre puga obrir les portes.

Albiol remarca que «els centres de salut del municipi es troben massificats i no es poden atendre les necessitats dels ciutadans mentre el centre del Pilar es troba tancat i inactiu».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.