Societat

Nova destinació per a turistes amb animals

Declaren Calafell ciutat amiga dels animals

Ho proposa la CUP en el ple

Calafell intentarà fer-se un lloc com a destinació de turistes que viatgen amb animals de companyia. Així ho va aprovar el ple dilluns a proposta del grup de la CUP. La moció demanava que es declarés Calafell ciutat amiga dels animals i que es comencés a fer accions i a aplicar mesures per demostrar que això és així. Entre altres mesures, la moció inclou el foment d'una xarxa d'establiments (botigues, restaurants, hotels...) amb el segell Pet Friendly, així com crear una guia turística que reculli aquests establiments per donar una sortida als turistes que volen fer vacances amb els seus animals. El regidor de la CUP Albert Pijoan va explicar que l'objectiu de la proposta és “potenciar un turisme molt desatès, i amb poques destinacions que puguin oferir aquest servei”.

A més, la moció preveu promoure campanyes contra el maltractament i en defensa dels animals. I, finalment, estudiar la viabilitat de crear un centre d'acollida d'animals domèstics, amb capacitat econòmica i que fomenti l'adopció com a mètode prioritari d'accés dels ciutadans a compartir la vida amb animals domèstics. La moció també plantejava permetre l'accés dels gossos a la platja, però la CUP va decidir retirar aquest punt per garantir l'aprovació de la resta de la moció i va deixar aquesta proposta lligada a una anàlisi de la regulació necessària per poder obrir les platges als gossos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia