L'alcalde de Bellreguard visita la residencia d'Asmisaf de Potries

L'alcalde de Bellreguard, Pere Cremades, acompanyat de la regidora de polítiques socials Dora Salavert , han visitat la residencia que l'Associació de Minusvàlids Psíquics de la Safor gestiona a Potries.

Després d'una reunió on es van tractar algunes idees que poden vincular a l'Ajuntament amb la empresa Econatura, que depèn de l'associació, els representants de la corporació van conèixer de primera mà les instal·lacions de la residència i comprovar el treball que els professionals del centre fan cada dia per tal de millorar les condicions de vida d'un important grup de persones amb discapacitat psíquica. Cal recordar que el passat mes de juny l'esmentada associació va estar a Bellreguard presentant a l'Ajuntament, a les associacions locals i a les persones interessades del poble, els seus objectius com a col·lectiu i les tasques que desenvolupen en els centres que gestionen. En eixe moment el consistori es va fer soci d'esta associació i es va programar la visita a la residència.

Tant l'alcalde com la regidora de polítiques socials asseguren que «sens dubte, aquesta és una visita recomanada i que inevitablement ajuda a sensibilitzar-nos respecte de la tasca social que l'associació desenvolupa a la nostra comarca».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.