Adisto celebra el dia mundial de les persones amb discapacitat amb activitats lúdiques i culturals

El programa previst per a celebració d'aquesta data significada dins el calendari cívic, continua dijous 3 de desembre, amb una representació de l'obra teatral Momentos, per diversos centres educatius de la localitat.

Els participants visitaran l'exposició de pintura i escultura IntegrArt que s'hi troba penjada a la sala d'exposicions de la Caixa d'Estalvis de la Mediterrània (CAM). Una exposició oberta al públic que, va tenir el seu moment més important durant aquest cap de setmana, en que s'oferí l'esmentada obra teatral al públic assistent.

IntegrArt és una activitat que l'Obra Social de la CAM porta a terme a Torrent i té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat d'aquesta localitat mitjançant l'art.

Però a més d'això, també malda perquè els participants s'hi relacionen entre sí i amb la resta de la localitat gràcies a les seues habilitats artístiques i socials, a més d'oferir noves formes d'oci.

Aquest projecte ambiciós té per objecte donar a conèixer l'art des d'una altra vessant i oferir una visió del món des dels ulls de les persones amb discapacitat, bé siga mitjançant un llenç, el fang o els algeps i tot això després de compartir amb Stella Torres i Diego Arribas, moments, coneixements i experiències vitals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.