La Fira de l'Avet d'Espinelves espera entre 60.000 i 80.000 visitants

Comença la vint-i-novena edició sense problemes de trànsit i amb bon temps

La Fira de l'Avet omple de gent des del 1981 els carrers d'Espinelves quan s'acosta Nadal. Aquest any, en un ambient no gaire fred i de moment amb bon temps, ha començat la vint-i-novena edició d'aquesta fira, que s'espera que sigui molt concorreguda. Ahir, però, no hi va haver gaires problemes de trànsit, tot i coincidir amb el Mercat Medieval de Vic. Malgrat que les dues cites mantenen intacte el seu poder de convocatòria, ni en l'una ni en l'altra no hi va haver les cues quilomètriques de l'any passat. Exceptuant alguns trams de trànsit dens a la C-17 per arribar a Vic, els accessos a les dues poblacions d'Osona van ser més fluids del que s'esperava.

Els mossos van habilitar la via normal per accedir a Espinelves des de Girona com a camí de sortida del poble, i van convertir la sortida del poble per anar cap a Barcelona per l'eix com a via d'entrada des de Girona per controlar millor el trànsit.

Pel que fa al contingut de la vint-i-novena edició de la fira osonenca, no presenta gaires novetats. «Té una línia molt marcada», assegura Jordi Geli, que destaca que només es modifiquen activitats com ara les actuacions o els espectacles. Una de les claus per tenir una bona fira és el temps. «L'any passat va nevar el segon cap de setmana i això es nota», assegura el responsable d'aquest esdeveniment històric. La previsió meteorològica fins al dia 13 de moment és bona, cosa que fa pensar que el balanç de la fira d'aquest 2009 serà molt positiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Èxit de la pedalada per reclamar el dret dels infants a anar amb bicicleta

barcelona
medi ambient

Recorren durant tres dies l’entorn del riu Gaià per defensar-ne el cabal ecològic

salomó
tradicions

Les titelles prenen Lleida tot el cap de setmana

LLEIDA
trànsit

Una dona mor en un xoc frontal a l’N-II a Lleida

LLEIDA

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca