Tarragona torna a veure passar de llarg la sort i només obté 50.000 euros amb part d'un cinquè premi

L'administració número 1, a la rambla Nova, va repartir deu dècims del 43802

Un altre any, els grans premis de la rifa de Nadal van tornar a esquivar la ciutat de Tarragona, encara que l'administració de loteria número 1, situada al penúltim tram de la rambla Nova, pot enorgullir-se d'haver fet felices almenys deu persones, o deu grups de persones, gràcies als deu dècims premiats amb el 43802, un dels cinquens premis. En total, l'administració va repartir 50.000 euros, a raó de 5.000 euros cadascun dels dècims. «És un dels premis més importants que ha caigut a la ciutat els darrers anys», es va afanyar a explicar el titular de l'administració, Pere Sans, que fa 33 anys que regenta l'espai. Tenint en compte que el pessic gros havia anat a parar a Reus, l'expectació també es va traslladar a la ciutat veïna i ningú no es va acostar amb la butlleta afortunada per comprovar que l'administració tarragonina li havia donat sort. Sans, però, sí va afirmar que una dona li va preguntar pel lloc de cobrament, però que va desaparèixer immediatament. L'any 1998, aquesta mateixa administració va repartir 495 milions de pessetes en el sorteig de la loteria Primitiva.

A un número de la sort

a.p

A l'administració de loteria número 19 de Tarragona, La Fortuna, situada al barri de Sant Pere i Sant Pau, no van poder penjar el cartell de cap gran premi venut, però sí que van fer aquest Nadal una mica més fàcil a molts compradors gràcies a 1,5 milions repartits en aproximacions i altres premis petits.

El gros d'aquesta xifra va arribar a través dels 780 dècims venuts del 10103, número que ha estat premiat amb poc més de mil euros el dècim ja que és justament el número anterior al tercer premi del sorteig, el 10104. Segons va informar ahir la mateixa administració, el número s'ha venut com a participació a un restaurant d'Adrall, a la demarcació de Lleida, mentre que un client habitual de l'establiment ha guanyat 40.000 euros, ja que va adquirir-ne quatre sèries. En total, l'aproximació del tercer premi ha deixat 826.000 euros a l'administració del barri, on també s'han venut dècims afortunats amb premis menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Una síndrome hereditària originària de la Garrotxa

Banyoles
Pere Costa i Vilanova
Mestre i pedagog

“Formar mestres entre gent de l’ofici és una necessitat”

Girona

Fires al sac!

Vilafranca del Penedès
Medi ambient

Collserola i pagesia s’alien per fer respectar camps i ramats

Barcelona
Ripoll

Es reviu la tradició del Casament a Pagès i de la Festa de la Llana

Ripoll
Girona

Els Bombers fan 4.416 actuacions a la regió de Girona de gener a abril

Girona
SALUT

Bellvitge facilita atenció psicològica als pacients en risc de mort sobtada

L’hospitalet de Llobregat
SALUT

El model de suport a la salut mental dels joves de la Segarra s’estendrà a tot el país

Cervera
URBANISME

Malgrat estrena les escales per accedir a la Verneda i el Castell

Malgrat de Mar