L'Ajuntament de Dénia llança una audioguia interactiva per a descarregar-se en el mòbil

La regidoria de Turisme ha donat un pas més en l'estratègia promocional de la ciutat i ha presentat la nova audioguia interactiva de Dénia per a descarregar en el telèfon mòbil.

Guide, que així s'anomena l'aplicació, permet a través del bluetooth del mòbil rebre informació detallada sobre els punts d'interés turístic de la ciutat. Tant la descàrrega com l'ús posterior del servei són totalment gratuïts per a l'usuari.

El regidor de Turisme, Antonio Sentí, ha afegit que la guia podrà descarregar-se de la nova web de Turisme Dénia, que començarà a funcionar en breu. De moment, els interessats a disposar d'este cicerone en els seus mòbils han d'acudir a l'Oficina de Turisme, activar el bluetooth i esperar la descàrrega.

El recorregut pels onze llocs d'interés turístic que proposa Guide és el següent: Oficina de Turisme; Museu del Joguet; els carrers del Marqués de Campo i de Diana; el centre històric; el carrer de la Bretxa; la plaça de la Constitució; la plaça del Consell i el túnel del castell; el carrer de la Mar; la placeta de la Creu i el barri de Baix la Mar; el jaciment de l'Hort de Morand i el castell. L'usuari podrà triar l'idioma en què desitja les explicacions d'àudio entre el castellà, el valencià, l'anglés, el francés i l'alemany.

Cada lloc inclòs en Guide es mostrarà amb una imatge, text i una breu explicació d'àudio que serà, en uns casos, de descripció del patrimoni i en altres, de recreació històrica. La informació continguda en Guide es complementarà amb l'entrega d'un plànol amb els onze punts indicats i la proposta de recorregut que s'entregarà al visitant en l'Oficina de Turisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.