Creu Roja obri a Oliva un nou Centre Logístic

La nova infraestructura està preparada per oferir ajuda a 400 persones en situació d'emergència i assistència per a la neteja d'habitatges inundats i material d'autoprotecció per a la neteja de vessaments de costa

El nou Centre Logístic de Creu Roja Espanyola en el País Valencià es va inaugurar el dilluns 28 de desembre a Oliva. En l'acte van estar presents el Conseller de Governació, Serafin Castellano, el President Autonòmic de Creu Roja, Fernando del Rosario, el President de la demarcació de València de Creu Roja, José Arlandis, la Directora General de Prevenció i Extinció d'Incendis i Emergències, Irene Rodriguez, l'Alcalde d'Oliva, Salvador Fuster, juntament amb altres representants polítics i membres voluntaris de Creu Roja.

El nou local logístic, ubicat en la seu de Creu Roja Oliva, conté ajuda humanitària per atendre a 400 persones en situacions d'emergència, així com material especialitzat per a la neteja d'habitatges inundats. Es tracta d'un centre de suport a la tasca de Creu Roja davant d'emergències en les demarcacions d'Alacant, València i Castelló.

El centre logístic alberga 100 llits, 100 sacs de dormir, 100 unitats d'higiene personal, termos per a begudes calentes i un remolc de transport. També disposa de material d'autoprotecció per a la neteja de vessaments de costa. Tot això, conveniat amb la conselleria de Governació i sumat als materials d'emergència de la institució humanitària. Aquestos instruments seran utilitzats en les intervencions dels Equips de Resposta Immediata Davant d'Emergències de Creu Roja en el País Valencià (ERIE).

El nou magatzem regulador s'ha ubicat a Oliva per la seua situació estratègica i també pel compromís del voluntariat de la Assemblea Local de Creu Roja de la localitat de participar en la seua gestió. D'altra banda, l'Ajuntament de la localitat ha col·laborat cedint-ne l'espai físic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses