VILANOVA DEL CAMÍ (Anoia)

Festa de Sant Hilari. Fira del Camí Ral

Oficis d'abans al camí ral

La festa major d'hivern de Vilanova del Camí, en honor de sant Hilari, el seu patró, tornarà a omplir d'antics oficis i artesans el carrer Major. L'antic camí ral s'engalanarà per rebre els milers de visitants que any rere any passen per la fira, que enguany arriba a la dotzena edició i que tornarà a servir d'aparador per als productes alimentaris i artesans, els oficis menestrals d'abans i una nova edició de la mostra ramadera.

Segons el regidor de Promoció Econòmica del municipi, Ricard Torras, en la fira d'enguany destaca la important participació dels comerciants locals, que aquest any es doblaran en nombre i arribaran a ser una vintena.

Un altre dels aspectes destacats de la fira d'aquest any és l'ampliació de la fira ramadera, que després de la bona acceptació de l'any passat oferirà una interessant mostra de ruquets, ovelles, cabres, galls, porcs i oques, entre altres animals, a més de demostracions dels antics processos de cardar la llana, filar amb roda mecànica o amb fus manual o fer anar un teler horitzontal.

Per una altra banda, atletes de tota la comarca es trobaran per la 24a edició de la Pujada als Dipòsits, que començarà el diumenge a les 10 h a la plaça Extremadura. Un cop més, la matinal coincidirà amb la sortida a peu de la Colla Excursionista de Vilanova del Camí, que també tindrà com a punt d'arribada els dipòsits, on, com és tradició, corredors i caminants compartiran una bona botifarrada.

En l'apartat cultural destaca el concert del grup extremeny Amadablan i l'espectacle infantil En Tòfol i la Tina, de la companyia Pa Sucat, tots dos el dissabte, a Can Papasseit, a les 23.30 h i a les 12.30 h, respectivament.

9 i 10 de gener. La fira, el diumenge, de 9 h a 19 h. Al llarg del carrer Major.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Tracten 32 palmeres per evitar la presència de l’escarabat morrut

SABADELL

Mor una dona de 80 anys atropellada al passeig de Fabra i Puig

BARCELONA
societat

El Cercle Empresarial recull 10.000 euros per al Banc dels Aliments

girona
societat

L’Ajuntament tanca la carpeta del projecte fallit del ‘Bloom’

girona

Cent anys del santuari de Lourdes d’Arenys de Munt

Arenys de Munt
BARCELONA

Una aurora boreal es deixa veure al cel de Catalunya

POLICIAL

Interior tria el comissari en cap, Eduard Sallent, com a major dels Mossos

barcelona
judicial

Arxivada la causa contra els mossos per la pèrdua d’un ull per projectil durant les protestes per Hasél

barcelona
educació

L’escola La Farga, l’Associació Educativa Vall del Terri, Anna Juàrez i Josep Callís reben els Premis Mestres 68

girona