Societat

festes i tradicions

En Toca-sons ataca de nou Taradell

El programa d’avui agrupa totes les entitats per fer una gran batalla amb moltes sorpreses i un final de festa diferent

La Festa d’en Toca-sons de Taradell compleix 25 anys. Per això durant tot aquest any s’han anat programant actes commemoratius i novetats, com ara la recuperació del pregó, ahir, però sense trabucades. La jornada central de la festa arriba avui, dia que s’espera molta gent, ja que, a banda de l’oferta de més activitats, resulta que “la diada s’escau en divendres”, segons l’organització. A partir de les 10 h es pot visitar el mercat del segle XVII, i serà a les 19 h que arribarà el bandoler Toca-sons a la població. Com és habitual, apareixerà de sorpresa. El bandoler farà de les seves per Taradell, i finalment, després de diverses escenes repartides per tot el poble, serà jutjat a Can Costa i Font. Per celebrar l’aniversari, aquesta edició ha aconseguit agrupar moltes entitats, que faran una gran batalla amb moltes sorpreses. També es farà una ballada de sardanes multitudinària, un homenatge als 25 Toca-sons i un gran final de festa també amb moltes sorpreses.

TAMBÉ FESTA MAJOR

A banda de la Festa d’en Toca-sons, la programació de la festa major de Taradell inclou actes com la festa jove d’avui, el gran sopar de demà al Centre Cultural Costa i Font i la caminada de Festa de diumenge. Aquest mateix dia hi haurà festa de l’escuma a mig matí i, a la tarda, el partit de futbol. També hi haurà teatre i, al vespre, música amb el concert dels Països Catalans i l’actuació de Sabor de Gràcia, que com a novetat tindrà lloc davant de l’església. El dia es tancarà amb el correfoc. Com és habitual, les sardanes berenar tancaran la festa el dilluns que ve, a les 19 h. Abans, però, es podrà participar en una gimcana gitana al pavelló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia