A la plaça de la Constitució de Riola s'obri un nou establiment hostaler

Conserva el millor de les tradicions casolanes tot i canviar de lloc, perquè des de l'1 de gener, l'acollidor Bar-Cerveseria Xelo obri les portes a la plaça de la constitució.

La mateixa línia seguix, tal vegada, per ser la trajectòria dels diversos professionals que hi treballen, ja que Xelo i les seues cuineres acumulen grapats d'anys d'experiència entre foguers a l'àmbit de la restuaració. I aquest és un fet que els clients saben reconèixer acudint, assíduament, a prendre un mosset o bé una copeta. A més, amb la nova ampliació ara dinars, sopars… tot sempre amb bon servei i en ambient més que agradable.

Als clients habituals de Xelo felicitar-los, estan d'enhorabona; als nous, convidar-los a conèixer aquest raconet de vi i art de Riola. Perquè aquesta tasca és de parada obligatòria per a tots aquells que pel treball o altres menesters mengen fora. De segur que es trobaran ací, al bar Xelo, com a casa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.