la garrotxa

Cuina Volcànica s'afegeix a les fires alimentàries amb jornades gastronòmiques

Cuina Volcànica ha organitzat per a aquest any un seguit de jornades gastronòmiques que coincidiran amb les fires que se celebren a la Garrotxa. Durant aquest gener, i coincidint amb la fira del Fesol de Santa Pau, els restaurants del col·lectiu Cuina Volcànica, oferiran als seus establiments un menú gastronòmic dedicat al fesol. Del 25 de gener al 14 de febrer, canviaran el fesol pel farro i el fajol, dos productes també propis de la comarca i en ple procés de recuperació. En aquest sentit, en el marc de la fira del Farro de la Vall de Bianya i la fira del Fajol de Batet de la Serra, els clients podran degustar plats elaborats amb aquests productes en els diversos establiments del grup gastronòmic garrotxí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA